Categorii
Esti pe: Home » Preturi de producator

Preturi de producator

 

1. Siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro va pune la dispozitie singurul magazin naturist online cu preturi de producator la toate produsele prezentate.

2. Conditii de acordare a preturilor de producator. Pentru a beneficia de preturile de producator, utilizatorii siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro trebuie sa realizeze un minim de comanda de 95 lei per producator.

3. Obligatia producatorilor. Firmele producatoare / importatoare se obliga sa publice pe siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro doar produse la preturi de producator. In acest sens, acestea se obliga sa nu promoveze si sa nu comercializeze produsele in alte magazine (fizice sau online) sau in magazinul propriu la un pret mai mic decat cel publicat pe siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro, cu exceptia situatiilor in care aceste produse fac parte din campanii de discounturi in alte magazine.

4. Disclaimer. Siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro nu se face responsabil de incalcarea prevederilor articolului 3 de mai sus. Cu toate acestea, vom depune toate eforturile pentru remedierea oricarei situatii neplacute.

5. Atitudinea clientilor. In cazul in care un client poate prezenta dovezi ca un producator / importator promoveaza pe siteul www.revista-tratamente-naturiste.ro produse la preturi mai mari decat cele de producator, acesta este rugat sa ne contacteze in cel mai scurt timp posibil la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Vopsea de par Colour and Care Chocolate Brown 5.35

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Auburn 4.56

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Black 1

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Omega 3 LYSI cu aroma naturala de lamaie, 240 ml

Produs de LYSI

37
20
LEI

Sport Trio LYSI cu omega-3, multivitamine si L-carnitina, 64 un.

Produs de LYSI

65
70
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de