Partenerii Revistei Tratamente Naturiste
Harta websiteului revista-tratamente-naturiste.ro
Creaza un cont activ pe site
Autentifica-te
Revista Tratamente Naturiste 99
 • herbagetica 2
banner natur house piata sudului banner fagurele cu miere banner complex apicol banner faviammodytes
Articole Produse
Dud
Fag
In
Mac
Mar
Mei
Nap
Orz
Pin
Pir
Soc
Tei
Ulm
Esti pe: Home » Produse naturiste » NORMOGLU
Selecteaza firma:
NORMOGLU
Produs recomandat în: Edocrinologie ,

Compoziţie:
800 mg extract din frunze de dud

Forma farmaceutică:
30 comprimate filmate

Frunzele de dud au acţiune hipoglicemică prin efectul sinergic sau aditiv al mai multor componente, dintre care cel mai important este moranolinul sau l-deoxynojirimycin (DNJ), inhibitor puternic al alfa-glucozidazei.

Inhibă hidroliza zaharurilor complexe în zaharuri simple uşor absorbabile reducând absorbţia acestora, picul glicemic şi picul insulinei serice postprandiale. În consecinţă scad greutatea corporală, fiind utile în curele de slăbire. Scad apetitul la pacienţii cu diabet. Spre deosebire de inhibitorii de sinteză ai alfa-glucozidazei (acarbose, miglitol), frunzele de dud induc în mică măsură efecte adverse digestive.

Au efect probiotic indirect. Au efect hipolipemiant şi proprietăţi antioxidante, prevenind ateroscleroza şi asigurând protecţie faţă de diabet şi complicaţiile asociate diabetului.

Cercetări recente au evidenţiat şi alte beneficii terapeutice ale frunzelor de dud: efecte neuroprotectoare, activitate antidopaminergică şi adaptogenică, cu posibilitatea utilizării lor ca agent antistres; acţiune antivirală, cu potenţial în combaterea infecţiilor cu virusurile hepatice; proprietăţi anticancerigene şi potenţiale efecte benefice în terapia adjuvantă antitumorală; inhibă formarea melaninei şi pot fi folosite în prevenirea sau tratamentul hiperpigmentării.


 

Articole recomandate:
 • Cum tratam infectia cu Trichomonas vaginalis?

     Trichomoniaza este o infecţie urogenitală care afectează în principal uretra si vaginul. Boala este produsă de un parazit numit Trichomonas vaginalis care se transmite în principal pe cale sexuală. Însă, datorită faptului că parazit... (citeste)

 • Infectiile vaginale pot fi tinute lejer la distanta!

     Infecţiile vaginale au o prevalenţă mare, motiv pentru care rare sunt femeile ce nu le-au suportat efectele neplăcute cel puţin o dată! Se poate spune că multe dintre femei suferă de infecţii vaginale repetate tocmai fiindcă practică o i... (citeste)

 • Suferi de dureri lombare cronice? Terapiile alternative sunt de mare ajutor

     Durerile de spate sunt principala cauză care limitează libertatea de mişcare a persoanelor cu o vârstă mai redusă de 45 de ani. Potrivit statisticilor, trei din patru persoane manifestă dureri de spate, la un moment dat, pe parcursul vieţii lor.... (citeste)

 • Protejeaza-ti ficatul cu uleiul de armurariu!

     Ştiai că ficatul tău poate îndeplini aproape simultan sute de funcţii şi poate sintetiza peste 2000 de substanţe esenţiale pentru viaţă? De-a lungul vieţii, ficatul are de suportat efectele dezastruoase ale mâncărurilor bogate în gr&#... (citeste)

Clinici recomandate:
banner sfatul medicului

Mai 2014

Terapie cranio-sacrala: 4 sedinte 150 RON
(citeste tot anuntul)
banner rottanatura
banner charme d`orient
banner 2e prod
ayurveda
banner homeogenezis 2
vitaking
farmec

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

* Poți câștiga o sumedenie de premii
* Ești primul care află ofertele noastre
* Te ținem în permanență la curent cu noutățile
Prin abonarea din această pagină ești de acord să primești prin e-mail, ultimele noutăți de la revista-tratamente-naturiste.ro.
Dacă, în orice moment, consideri că nu mai vrei să fii abonatul nostru, te poți dezabona cu ușurință.