Partenerii Revistei Tratamente Naturiste
Harta websiteului revista-tratamente-naturiste.ro
Creaza un cont activ pe site
Autentifica-te
Revista Tratamente Naturiste tn102
Previous
 • produse
 • terapii
Next
banner natur house piata sudului banner fagurele cu miere banner complex apicol banner faviammodytes
Articole Produse
Dud
Fag
In
Mac
Mar
Mei
Nap
Orz
Pin
Pir
Soc
Tei
Ulm
Esti pe: Home » Produse naturiste » NORMOGLU
Selecteaza firma:
NORMOGLU
Produs recomandat în: Edocrinologie ,

Compoziţie:
800 mg extract din frunze de dud

Forma farmaceutică:
30 comprimate filmate

Frunzele de dud au acţiune hipoglicemică prin efectul sinergic sau aditiv al mai multor componente, dintre care cel mai important este moranolinul sau l-deoxynojirimycin (DNJ), inhibitor puternic al alfa-glucozidazei.

Inhibă hidroliza zaharurilor complexe în zaharuri simple uşor absorbabile reducând absorbţia acestora, picul glicemic şi picul insulinei serice postprandiale. În consecinţă scad greutatea corporală, fiind utile în curele de slăbire. Scad apetitul la pacienţii cu diabet. Spre deosebire de inhibitorii de sinteză ai alfa-glucozidazei (acarbose, miglitol), frunzele de dud induc în mică măsură efecte adverse digestive.

Au efect probiotic indirect. Au efect hipolipemiant şi proprietăţi antioxidante, prevenind ateroscleroza şi asigurând protecţie faţă de diabet şi complicaţiile asociate diabetului.

Cercetări recente au evidenţiat şi alte beneficii terapeutice ale frunzelor de dud: efecte neuroprotectoare, activitate antidopaminergică şi adaptogenică, cu posibilitatea utilizării lor ca agent antistres; acţiune antivirală, cu potenţial în combaterea infecţiilor cu virusurile hepatice; proprietăţi anticancerigene şi potenţiale efecte benefice în terapia adjuvantă antitumorală; inhibă formarea melaninei şi pot fi folosite în prevenirea sau tratamentul hiperpigmentării.


 

Articole recomandate:
 • Stilul de viata si alimentatia omului modern

     Traim intr-o epoca numita de multi ca moderna, in care avalansa informationala acopera intreaga societate umana. Mass media, radioul, televiziunea si internetul asigura o comunicare rapida cu orice loc de pe pamant. Dar acest tip de comunicare, doar in plan i... (citeste)

 • Bioritmul si satietatea - un simt innascut al masurii

     Uneori in procesul autocunoasterii intalnim aspecte aparent banale, cuvinte peste care trecem usor cu vederea sau situatii considerate intamplatoare. Proiectand "o raza de lumina" spre fiecare dintre acestea si privindu-le diverse fatete descoperim insa semnificatii... (citeste)

 • Energizeaza-ti organismul! Nutritia si sanatatea familiilor moderne

     In lumea frenetica a zilelor noastre suntem cu totii angrenati in ritmul extrem de rapid al vietii, pentru a putea cuprinde toate activitatile in care suntem implicati fiecare. Cu toate acestea, de multe ori lasam pe ultimul loc timpul ce trebuie acordat alimentatie... (citeste)

 • Laptisorul de matca

     Laptisorul de matca este considerat de specialisti un simbol al sanatatii, vitalitatii, vigorii si productivitatii. Secretat de glandele salivare ale albinelor si utilizat ca hrana permanenta a reginei stupului, laptisorul a devenit un remediu natural foarte aprecia... (citeste)

Clinici recomandate:
banner sfatul medicului

Mai 2014

Terapie cranio-sacrala: 4 sedinte 150 RON
(citeste tot anuntul)
banner rottanatura
banner charme d`orient
banner 2e prod
ayurveda
vitaking
farmec iulie

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

* Poți câștiga o sumedenie de premii
* Ești primul care află ofertele noastre
* Te ținem în permanență la curent cu noutățile
Prin abonarea din această pagină ești de acord să primești prin e-mail, ultimele noutăți de la revista-tratamente-naturiste.ro.
Dacă, în orice moment, consideri că nu mai vrei să fii abonatul nostru, te poți dezabona cu ușurință.