Categorii
Esti pe: Home » Transport gratuit

Livrare gratuita

 

   Toate livrarile sunt gratuite. Conditia este ca fiecare comanda (pentru fiecare producator / importator) sa aiba valoarea de minim 95 lei.

   Nu se realizeaza livrari pentru comenzi cu valori mai mici de 95 lei per producator / importator.

Cum se realizeaza livrarile?

- Toate livrarile produselor comandate de tine se realizeaza prin curier rapid, la adresa specificata de tine.

- Daca ai facut o comanda in care ai avut produse de la mai multi producatori / importatori, atunci ti se vor livra produsele separat, de la fiecare producator / importator in parte, si vei plati separat fiecare livrare. 

- Documentele de livrare / facturare vor fi intocmite de fiecare producator / importator in parte.

Se pot expedia produse în străinătate?

   Din motive juridice, vânzarea şi livrarea produselor noastre se realizează exclusiv în România.

Verificare la livrare. La livrarea comenzii trebuie sa verifici cu atentie integritatea coletului. In cazul in care exista urme de deteriorare a acestuia, ambalajul desfacut sau sigiliul rupt, te rugam sa il refuzi si sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php.

In cat timp se realizeaza livrarile?

- Comenzile tale vor fi livrate direct de producator / importator in cel mai scurt timp posibil (in medie 3-5 zile lucratoare).

- Timpul de livrare difera in functie de firma producatoare / importatoare care realizeaza expeditia, de stocurile existente, de localitatea in care ati solicitat expeditia etc.

- Vei fi instiintat asupra timpului de livrare imediat dupa plasarea comenzii. In acest sens, vei fi contactat de un reprezentant al firmei producatoare / importatoare la care ai facut comanda.

În cât timp se livrează comanda mea de către curier? 

   Din experienţele noastre cu furnizorii de servicii de expediere, am constatat că 95% dintre colete sunt predate destinatarului în termen de o zi lucrătoare dupa ce acestea au fost livrate de firma producatoare / importatoare. Cu toate acestea, nu putem oferi garanţii cu privire la termenul de livrare necesar furnizorului de servicii de expediere.

Care este programul de livrare al comenzilor?

- Livrarea se realizeaza de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.00.

- Unele firme de curierat partenere pot realiza livrari si sambata.

- Inainte de livrare, firma de curierat te va contacta pentru a stabili impreuna ziua si ora livrarii.

Pot da o comandă specială cu livrare rapidă?

   Da. Cu ocazii deosebite în care se oferă cadouri şi în zilele de sărbătoare realizăm suplimentar comenzi speciale şi livrări expres, astfel încât să primeşti produsul în orice situaţie în timp util. În cazul livrărilor într-un anumit termen care trebuie neapărat respectat, te rugam sa comunici firmei producatoare / importatoare care este data si ora la care doresti livrarea. 

   Livrările expres se efectuează numai cu aplicarea unor taxe suplimentare!

Am primit o avizare de la curier. Ce trebuie sa fac?

   In cazul in care ai primit o avizare prin care esti anuntat ca s-a incerat livrarea coletului tau, trebuie sa contactezi firma de curierat pentru a stabili de comun acord o programare pentru urmatoarea incercare de livrare. Datele de contact ale firmei de curierat sunt mentionate in aviz.

Nu am primit comanda inca! Ce sa fac?

   In cazul in care livrarea unei comenzi intarzie mai mult de 5 zile lucratoare, te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp posibil la datele de contact de pe pagina http://revista-tratamente-naturiste.ro/contact.php, iar noi vom depune toate eforturile pentru clarificarea situatiei.

   Inainte de a ne contacta iti recomandam:

- sa te asiguri ca nu ai primit o avizare de la firma de curierat, intreband membrii familiei sau vecinii. Daca descoperi ca s-a facut deja o incercare de livrare, te rugam sa contactezi firma de curierat pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Atentie: dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda ta va fi considerata anulata si va fi returnata catre expeditor;

- sa te logezi in contul tau si sa verifici daca adresa de livrare si datele de contact oferite pentru aceasta comanda sunt corecte;

- sa verifici daca exista un comunicat oficial pe site sau pe Facebook, care sa anunte aceste intarzieri de livrare.

www.gandeste-pozitiv.ro/
www.facebook.com/tratamente/app/100265896690345
www.teatree.ro
www.revista-tratamente-naturiste.ro/prodtot.php?prodtota&vc=Bio%20Active%20MC
www.ayurmed.ro

Istoricul tău: ce ai vizualizat

Produse recomandate din aceeaşi categorie

Vopsea de par Colour and Care Chocolate Brown 5.35

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Auburn 4.56

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Vopsea de par Colour and Care Black 1

Produs de Hairwonder

60
00
LEI

Laptisoror de matca pur BIO Apiland

Produs de Apiland

Omega 3 LYSI cu aroma naturala de lamaie, 240 ml

Produs de LYSI

37
20
LEI

Sport Trio LYSI cu omega-3, multivitamine si L-carnitina, 64 un.

Produs de LYSI

65
70
LEI

Abonare newsletter

Fii primul care află:
- când apar produse noi
la preţ de producător
- reduceri şi campanii promoţionale
- articole medicale noi
- clinici şi cabinete noi din zona ta
- evenimente noi
- când apare o nouă revistă
Atenţionare.
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile şi informaţiile despre sănătate din cadrul siteului www.revista-tratamente-naturiste.ro au scop informativ şi educaţional şi nu substituie consultul direct şi nici diagnosticul stabilit în urma investigaţiilor şi a analizelor medicale. Cereţi sfatul medicului dv. înainte de a folosi tratamentele descrise.
Copyright
Revista Tratamente naturiste. Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului acestui site este strict interzisă fără acordul scris al editurii.
Site realizat de