Home > Cum renunt la fumat > Vreti sa va lasati de fumat? Nu folositi plasturi cu nicotina!

Vreti sa va lasati de fumat? Nu folositi plasturi cu nicotina!

35-24-Renuntarea la fumat, plasturii cu nicotina

Specialistii de la revista Tratamente naturiste ne prezinta motivele pentru care plasturii cu nicotina nu sunt recomandati atunci cand vreti sa renuntati la fumat.

   Un studiu efectuat recent de specialisti in domeniul medical din cadrul Comisiei Europene a scos la iveala un fapt tulburator. Produsele din tutun care sunt utilizate de cei ce doresc sa renunte la fumat sunt de fapt la fel de periculoase ca si tigara.

   Specialistii au testat efectele acestor produse asupra sanatatii si rolul lor in lupta cu renuntarea la fumat. Ei au constatat în primul rand ca aceste produse din tutun (guma cu tutun, plasturii cu nicotina etc.) creeaza dependenta la fel de mult ca si fumatul activ si pericliteaza sanatatea, la fel ca si “demonicele” tigarete.

   Plasturii cu nicotina contin diferite substante toxice, care pe termen lung pot duce la cancer, deoarece pot produce mutatii ale celulelor, atat la nivelul cavitatii bucale, a zonei gatului, a pancreasului, dar si a altor organe interne.

   De asemenea, pe termen scurt, plasturii cu nicotina pot creste presiunea arteriala si ritmul cardiac, iar pe termen lung se poate ajunge si la infarct miocardic.

   In concluzie, renuntarea la fumat este un lucru extrem de important pentru sanatate. Pentru a reusi acest lucru, este nevoie de convingerea ca decizia de a nu mai fuma este cea corecta, de tarie de caracter si de multa multa vointa. Nu uitati, nu exista “nu pot”, ci numai “nu vreau”!

Redactat de Dr. Frunza Alexandru

error: Conţinutul acestui site este proprietatea revistei Tratamente naturiste! Copierea parţială sau integrală este interzisă.