Home > Uncategorized > La Bio Life & Style Expo faci primul pas catre un stil de viata sanatos

La Bio Life & Style Expo faci primul pas catre un stil de viata sanatos

Expozitia Bio Life & Style

La BIO LIFE & STYLE EXPO faci primul pas către un stil de viață sănătos

BIO LIFE & STYLE EXPO – Expoziția pentru o viață verde – are loc în perioada 30 mai – 2 iunie 2019, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Evenimentul reunește producători și distribuitori de produse și servicii destinate unui stil de viață echilibrat și își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar sănătos.

Expozitia Bio Life & Style - alimentatie sanatoasa 1

Suma obiceiurilor noastre se reflectă în starea sănătăţii pe care o avem, iar modul de viaţă ne influenţează direct sănătatea. În cadrul manifestării, vizitatorii vor primi sfaturi utile de la specialiștii din domeniu și vor învăța cum să-și îmbunătățească calitatea vieții.

De asemenea, vor beneficia de oferte speciale la produse naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și chiar la aparatură de gătit în stil sănătos.

BIO LIFE & STYLE EXPO se desfășoară în aceeași perioadă cu TIBCOTârgul internațional de bunuri de larg consum, ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și antichități, EXPO FUNERARE – Salon pentru servicii funerare și BOOKFESTSalon internațional de carte.

La această ediție BIO LIFE & STYLE, agenda evenimentelor conexe este una bogată și ofertantă din punct de vedere al temelor abordate.

Se vor desfășura conferințe și seminarii despre o alimentație sănătoasă, workshop-uri educative, ateliere de gătit și de cosmetică naturistă, precum și demonstrații de pilates și kangoo jumps.

În plus, în fiecare zi, vizitatorii vor putea participa la o serie de demonstrații culinare.

Program de vizitare:

30.05 - 01.06.2019, între orele 10:00 – 20:00;

02.06.2019, între orele 10:00 – 18:00.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C și D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră.

error: Conţinutul acestui site este proprietatea revistei Tratamente naturiste! Copierea parţială sau integrală este interzisă.