Home > Ingrijirea pielii > Trucuri pentru un bronz sanatos

Trucuri pentru un bronz sanatos

Trucuri pentru un bronz sanatos

Este vară, soare, vacanţa este în toi si este timpul sa invatam cateva trucuri pentru un bronz sanatos. Fiecare vrem să ne relaxam, să ne distrăm şi, nu în ultimul rând, să arătăm bine. Şi cum ne putem mândri cel mai mult decât având o piele frumos bronzată.

Bronzul este bun pentru sănătate. Expunerea la soare ajută la sinteza vitaminei D în organism, conferă bună dispoziţie (utilă mai ales la persoanele care suferă de depresii, deprimare sau melancolie) şi este un bun euforizant.

Dar care sunt cele mai bune trucuri pentru un bronz sanatos şi, mai ales, frumos?

Cu toţii ştim deja că trebuie să ne ferim de razele solare puternice de la orele prânzului şi că este nevoie de o cremă cu factor de protecţie solară.

Însă, ştim oare cu toţii că cel mai important aspect este protecţia pielii venite din interior?! Specialiştii de la compania Pharma Nord ne învaţă câteva trucuri pentru un bronz sanatos: antioxidanţii protejează pielea, iar beta-carotenul ajută la obţinerea unui bronz sănătos.

Ce este beta-carotenul şi care sunt efectele lui asupra pielii?

Beta-carotenul este o carotenoidă ce conferă morcovilor culoarea portocalie.

Beta-carotenul este şi o pro-vitamină şi poate fi convertit în vitamina A atunci când organismul are nevoie. În anumite zone de pe glob, beta-carotenul este singura sursă de vitamina A a locuitorilor.

Când beta-carotenul este convertit în vitamina A, aceasta contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi a membranelor mucoase. Vitamina A este implicată şi în procesul de diferenţiere celulară din organism, în funcţionarea normală a sistemului imunitar şi în menţinerea vederii normale.

Ingestia alimentelor și a suplimentelor alimentare care conțin o cantitate mare de beta-caroten (30 mg sau mai mult) poate duce la colorarea pielii într-o nuanță ușor portocalie, care este rezultatul acumulării (inofensive) a beta-carotenului sub piele, în special în zona mâinilor și a picioarelor. Această colorație dispare în momentul în care se reduce doza de beta-caroten ingerată.

Nu trebuie să ne fie teamă că obținem prea multă vitamina A din beta-caroten, deoarece organismul nostru nu mai convertește vitamina A din beta-caroten atunci când depozitele de vitamina A din corp sunt saturate.

Beta-carotenul se găseşte în diferite alimente, cele mai bune surse fiind: legumele verzi, broccoli, morcovii, ardeiul gras roşu, dovlecelul sau caisele.

Trucuri pentru un bronz sanatos cu produsul Bio-Caroten+E

Ce este Bio-Caroten-E şi cum ne poate ajuta să avem un bronz perfect?

Bio-Caroten+E se prezintă sub forma unor mici capsule care conțin echivalentul a 1000 µg de vitamina A. Această doză este aproape 125% din Valoarea Nutrițională de Referință pentru beta-caroten.

Beta-carotenul este introdus într-o matrice de ulei, care păstrează amestecul stabil şi creşte biodisponibilitatea produsului. Studiile documentează faptul că beta-carotenul sub formă de supliment are o biodisponibilitate mai mare decât atunci când îl ingerăm din legume.

Bio-Caroten+E conține și vitamina E naturală (10 mg per capsulă, echivalentul a 83% din VNR), sub formă de d-alpha-tocopherol, cel mai activ tip de vitamina E din organism. Ca şi beta-carotenul, vitamina E este o substanţă liposolubilă. Efectul principal al ei este acela de antioxidant, deoarece are rol în inhibarea oxidării acizilor graşi nesaturaţi. Vitamina E sprijină protecţia celulelor organismului împotriva stresului oxidativ. Nevoia de vitamina E este direct proporţională cu ingestia de acizi graşi polinesaturaţi.

În mod natural, vitamina E se găseşte în: ulei de germeni de grâu, migdale, nuci, produse lactate grase, ouă sau legume verzi.

Puncte forte ale produsului Bio-Caroten-E

– conţine beta-caroten pur, precursorul natural al vitaminei A, într-o formă stabilă şi uşor digerabilă

– conţine vitamina E naturală, cu absorbţie ridicată;

– calitate farmaceutică (de la substanţa activă, până la produsul finit);

– calitate superioară: GMP, HACCP (fabricat în Danemarca, sub control farmaceutic);

– excelent pe timp de vară, pentru protejarea pielii şi obţinerea unui bronz perfect.

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi.

Trucuri pentru un bronz sanatos: Capsulele trebuie înghiţite întregi şi administrate în timpul mesei sau după o masă la care se consumă grăsimi. La administrarea a 5 sau mai multe capsule pe zi, pielea poate căpăta o nuanţă asemănătoare bronzului.

Folosirea dozelor mari pe perioade lungi de timp (5 sau mai multe capsule pe zi) nu este recomandată pentru fumătorii înrăiţi.

 Articol promovat de Pharma Nord, www.pharmanord.ro

error: Conţinutul acestui site este proprietatea revistei Tratamente naturiste! Copierea parţială sau integrală este interzisă.